Burn-out behandeling in Rotterdam

Bent u op zoek naar een burn-out behandeling in Rotterdam? Heeft u last van stress of burn-out gerelateerde klachten? Iedereen krijgt dagelijks te maken met stress en het hoeft niet persé een probleem te vormen. Alleen wanneer u dagelijks wordt blootgesteld aan teveel stress kan dit negatieve gevolgen hebben voor uw gezondheid. Zo is burn-out een proces wat heel geleidelijk verloopt en vaak begint bij een simpele vermoeidheid. Het is een sluimerend proces wat ook niet in een keer kan worden opgelost. Het is daarom belangrijk om op zoek te gaan naar de oorzaak van uw burn-out zodat u er niet nog een keer mee wordt geconfronteerd. Als kinesioloog ga ik met u op zoek naar de oorzaak. Wilt u vrijblijvend advies of informatie over burn-out behandeling in Rotterdam? Bel direct naar 06-33835656 of vul het contactformulier in.

Burn-out behandeling in Rotterdam op basis van inzichten uit de kinesiologie

Wilt u een burn-out behandeling volgen in Rotterdam waarbij u blijvend van uw klachten kunt worden verlost? Dat is precies het doel van kinesiologie waarbij de focus ligt op het herstel van de balans in uw lichaam. Ik ga op zoek naar de oorzaak van de inbalans door tijdens de intake een indicatie te maken van de verwerking en afbraak van mineralen en vitamines in uw lichaam. Deze zijn namelijk van essentieel belang wanneer u veel stress ervaart, vermoeid bent of in een burn-out zit. Kinesiologie is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en eventuele fysieke, mentale of emotionele klachten. Verder wordt er geen gebruik gemaakt van apparaten, naalden en/of (chemische) mediatie. Niet lekker in je vel zitten of last hebben van andere emotionele klachten kunnen allebei een reden zijn om je aan te melden. Wilt u een consult inplannen? Vul uw gegevens in via het contactformulier.

Burn-out behandeling in Rotterdam met behulp van de ‘Stress Release’ techniek

Tijdens een burn-out behandeling in Rotterdam maak ik gebruik van de techniek ‘Stress Release’ wat letterlijk het afbouwen van stress betekent. Alle technieken die ik gebruik werken op alle typen problemen die door emoties worden gecreëerd. De burn-out behandeling in Rotterdam die ik heb ontworpen is dus uniek door de combinatie tussen kinesiologie en de holistische benadering. Wanneer u bijvoorbeeld een hormonale disbalans hebt, kan dit ook in de behandeling naar voren komen en behandeld worden. Ga op zoek naar de oorzaken van stress of burn-out door direct een consult in te plannen.