Hoofdpijn behandelen in Ridderkerk.

Hoofdpijn behandelen in Ridderkerk

Hoofdpijn behandelen in Ridderkerk

Wilt u uw hoofdpijn behandelen in Ridderkerk? Hoofdpijn is een klacht die héél vaak voorkomt, bijna iedereen heeft er wel eens last van. Wanneer dit regelmatig optreedt, kan het grote impact hebben op de thuissituatie, werk en het sociaal functioneren. Hoofdpijn is vaak stress gerelateerd, maar kan ook optreden door een hormonale disbalans, slapeloosheid en/of voeding.

Twee tot tweeënhalf miljoen volwassenen in Nederland hebben last van migraine. Migraine kan een grote invloed hebben op het functioneren in het dagelijks leven en kan heel veel verschillende oorzaken hebben. Te denken aan; hormonale disbalans, (over)vermoeidheid waardoor prikkelverwerking in de hersenen blokkeert, zenuwbeknellingen, voeding en/of emotionele ervaringen. Samen met u ga ik op zoek naar de oorzaak van uw hoofdpijn of migraine en bespreken we samen de beste behandelmethode. Wilt u vandaag nog uw afspraak maken voor hoofdpijn behandelen in Ridderkerk? Neem contact met ons op! 06-33835656

 

Kinesiologie Be in Balance. Hoofdpijn behandelen in Ridderkerk.

Kinesiologie is een complementaire geneeskunde, waarbij de focus ligt op het herstel van de balans in de cliënt. Deze balans kan door vele oorzaken verstoord zijn geraakt, bijvoorbeeld door een emotionele gebeurtenis, stress, voedselintolerantie of een allergie.

De Kinesioloog kan met behulp van een spiertest opsporen waar het lichaam uit balans is geraakt en wat de oorzaak is van uw klacht(en). Wanneer de oorzaak helder is voor u, omdat bewustwording van de oorzaak van uw klacht een heel belangrijk onderdeel is, gaan we samen op zoek naar een passende behandeling om uw lichaam weer zo goed mogelijk in balans te brengen. Door Kinesiologie wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Behandelingen vinden plaats in een rustige omgeving waarin er ruime aandacht is voor uw specifieke situatie en klacht. Situaties of klachten kunnen zijn; hoofdpijn, migraine, pijnklachten, hormonale disbalans, stress, burn-out, faalangst, onzekerheden, hernia, scoliose, whiplash, vermoeidheid, slapeloosheid en huidklachten. De behandelingen zijn geheel pijnloos en de Kinesioloog heeft een beroepsgeheim.

 

Advies of informatie over hoofdpijn behandelen in Ridderkerk?

Kinesiologie is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, met fysieke, mentale of emotionele klachten. Er wordt geen gebruik gemaakt van apparaten, naalden en/of (chemische) medicatie. Zit u niet lekker in uw vel? Heeft u hulp nodig om een bepaalde doelstelling te bereiken? Heeft u nog vragen, of wilt u een consult inplannen? Wilt u vrijblijvend advies of informatie over hoofdpijn behandelen in Ridderkerk Bel dan direct: 06-33835656 of vul hier uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor het beantwoorden van al uw vragen.