Hooikoorts behandelen in Leiden.

Hooikoorts behandelen in Leiden

Hooikoorts behandelen in Leiden

Wilt u uw hooikoorts behandelen in Leiden? Allergie is een reactie van ons immuunsysteem (het menselijk afweersysteem) om ons te beschermen tegen lichaamsvreemde stoffen, die mogelijk schadelijk zijn of ongewenst. Dat is een positieve en normale reactie van ons lichaam, maar het kan zijn dat door een emotionele gebeurtenis of ziekte het lichaam ontregelt raakt en gaat reageren op stoffen die niet gevaarlijk zijn. De reactie op een onschuldige stof (allergenen) wordt ook wel een allergische reactie of intolerantie (overgevoeligheid) genoemd. De allergische reactie kan plaatsvinden in de huid, luchtwegen, het maagdarmstelsel en/of andere klachten veroorzaken. Met Kinesiologie is het mogelijk allergieën en intoleranties op te sporen, de oorzaak te achterhalen van de klachten en vervolgens samen de behandelmethode te bespreken die het beste bij u past.

Wilt u vandaag nog uw afspraak maken voor hooikoorts behandelen in Leiden? Neem contact met ons op! 06-33835656

 

Kinesiologie Be in Balance. Hooikoorts behandelen in Leiden.

Kinesiologie is een complementaire geneeskunde, waarbij de focus ligt op het herstel van de balans in de cliënt. Deze balans kan door vele oorzaken verstoord zijn geraakt, bijvoorbeeld door een emotionele gebeurtenis, stress, voedselintolerantie of een allergie.

De Kinesioloog kan met behulp van een spiertest opsporen waar het lichaam uit balans is geraakt en wat de oorzaak is van uw klacht(en). Wanneer de oorzaak helder is voor u, omdat bewustwording van de oorzaak van uw klacht een heel belangrijk onderdeel is, gaan we samen op zoek naar een passende behandeling om uw lichaam weer zo goed mogelijk in balans te brengen. Door Kinesiologie wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Behandelingen vinden plaats in een rustige omgeving waarin er ruime aandacht is voor uw specifieke situatie en klacht. Situaties of klachten kunnen zijn; hoofdpijn, migraine, pijnklachten, hormonale disbalans, stress, burn-out, faalangst, onzekerheden, hernia, scoliose, whiplash, vermoeidheid, slapeloosheid en huidklachten. De behandelingen zijn geheel pijnloos en de Kinesioloog heeft een beroepsgeheim.

Advies of informatie over hooikoorts behandelen in Leiden

Kinesiologie is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, met fysieke, mentale of emotionele klachten. Er wordt geen gebruik gemaakt van apparaten, naalden en/of (chemische) medicatie. Zit u niet lekker in uw vel? Heeft u hulp nodig om een bepaalde doelstelling te bereiken? Heeft u nog vragen, of wilt u een consult inplannen? Wilt u vrijblijvend advies of informatie over hooikoorts behandelen in Leiden? Bel dan direct: 06-33835656 of vul hier uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor het beantwoorden van al uw vragen.