Menstruatie klachten behandelen in Berkel en Rodenrijs.

Menstruatie klachten behandelen in Berkel en Rodenrijs

Menstruatie klachten behandelen in Berkel en Rodenrijs

Wilt u uw menstruatie klachten behandelen in Berkel en Rodenrijs? Heel veel vrouwen hebben last van menstruatiestoornissen, die gepaard gaan met uiteenlopende klachten. De bekendste klacht is pijn in de onderbuik, die kan uitstralen naar rug en benen. Andere veelvoorkomende klachten kunnen zijn; hoofdpijn, scherpe of doffe pijn in onderrug en/of buik, transpireren en diarree. Flauwvallen of braken komt in sommige gevallen ook voor. Behalve pijn kunnen ook zware bloedingen voorkomen. Deze bloedingen kunnen zo heftig zijn, dat vrouwen daardoor zelfs lichte werkzaamheden niet meer kunnen uitoefenen in het dagelijks leven. Wat ook heel veel voorkomt is endometriose. Er komen dan stukjes baarmoederslijmvlies op verkeerde plaatsen (eileider of eierstokken) in het lichaam terecht, wat zeer pijnlijk is. Ernstige menstruatieklachten worden ook veroorzaakt door fibromen, poliepen, bekkenontsteking, verminderde functie van de schildklier, bloedstollingsaandoeningen stress, de pil of een spiraal. Het kan natuurlijk ook voorkomen, dat u niet meer menstrueert of last heeft van de overgang. Of wilt u zwanger worden en heeft u geen regelmatige menstruatie? Met Kinesiologie gaan we samen op zoek waar deze klachten precies vandaan komen, wat de oorzaak is van de menstruatie klachten en of uw hormonen uit balans zijn. Ook kijken we direct naar de samenwerking van uw hormonen (oestrogeen, progesteron, HCG, testosteron). Ieder hormoon heeft een belangrijke functie in het lichaam. Wilt u vandaag nog uw afspraak maken voor menstruatie klachten behandelen in Berkel en Rodenrijs? Neem contact met ons op! 06-33835656

 

Kinesiologie Be in Balance. Menstruatie klachten behandelen in Berkel en Rodenrijs.

Kinesiologie is een complementaire geneeskunde, waarbij de focus ligt op het herstel van de balans in de cliënt. Deze balans kan door vele oorzaken verstoord zijn geraakt, bijvoorbeeld door een emotionele gebeurtenis, stress, voedselintolerantie of een allergie.

De Kinesioloog kan met behulp van een spiertest opsporen waar het lichaam uit balans is geraakt en wat de oorzaak is van uw klacht(en). Wanneer de oorzaak helder is voor u, omdat bewustwording van de oorzaak van uw klacht een heel belangrijk onderdeel is, gaan we samen op zoek naar een passende behandeling om uw lichaam weer zo goed mogelijk in balans te brengen. Door Kinesiologie wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Behandelingen vinden plaats in een rustige omgeving waarin er ruime aandacht is voor uw specifieke situatie en klacht. Situaties of klachten kunnen zijn; hoofdpijn, migraine, pijnklachten, hormonale disbalans, stress, burn-out, faalangst, onzekerheden, hernia, scoliose, whiplash, vermoeidheid, slapeloosheid en huidklachten. De behandelingen zijn geheel pijnloos en de Kinesioloog heeft een beroepsgeheim.

 

Advies of informatie over menstruatie klachten behandelen in Berkel en Rodenrijs?

Kinesiologie is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, met fysieke, mentale of emotionele klachten. Er wordt geen gebruik gemaakt van apparaten, naalden en/of (chemische) medicatie. Zit u niet lekker in uw vel? Heeft u hulp nodig om een bepaalde doelstelling te bereiken? Heeft u nog vragen, of wilt u een consult inplannen? Wilt u vrijblijvend advies of informatie over menstruatie klachten behandelen in Berkel en Rodenrijs? Bel dan direct: 06-33835656 of vul hier uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor het beantwoorden van al uw vragen.