Werkwijze


De behandelingen vinden plaats in een rustige omgeving waarin er ruime aandacht is voor uw specifieke situatie en klacht. Ieder mens is uniek. De behandelingen zijn geheel pijnloos en ik ben gebonden door het beroepsgeheim.

Laura Zijdenbos
Laura Zijdenbos

Intake

Na het maken van een afspraak volgt een bevestigingsmail met de intake formulieren. Dit is een eerste kennismaking waarin de klacht(en), de medische voorgeschiedenis, de voorgeschiedenis van de klacht en eventueel doorgemaakte ziektes en therapieën in het heden en verleden genoteerd worden. We gaan tijdens de intake al direct aan de slag!

Laura Zijdenbos
Laura Zijdenbos

Behandelplan

Tijdens de intake, zal ik uitleggen hoe ik als Kinesioloog werk en je kennis laten maken met de spiertesten. Er worden o.a. basisstoffen (vitamines, mineralen, hormonen en andere voedingsstoffen) getest. Duur van de behandeling is sterk afhankelijk van de klacht(en). Er valt van te voren niet exact aan te geven hoe lang het behandeltraject precies gaat duren.

Laura Zijdenbos
Laura Zijdenbos

Consult

Voorafgaand aan elk consult wordt er geëvalueerd hoe het met je gaat. Er wordt gezocht naar de onderliggende oorzaak van de klacht, wat onderdeel uitmaakt van het herstel. Er zijn tal van behandelmethoden om aan jouw herstel te werken. Met de spiertest wordt uitgetest welke methode het beste bij jou en je klacht past. Het inzicht wat je krijgt over de oorzaak en de oefeningen die meegegeven worden versterken het zelfherstellend vermogen.

Wil je een afspraak maken? Of heb je een specifieke vraag of opmerking?
Vul onderstaand formulier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.