Overgewicht betekend, dat je meer weegt dan gezond voor je is.

Het is vaak niet alleen een kwestie van minder eten en meer bewegen. Er zijn meer zaken die invloed hebben zoals; uw hormoonbalans, voedselintolerantie, overgevoeligheid voor plantaardige vetten of dierlijke vetten, stress, meridianen (energiebanen) onbalans of voedselcombinaties. Met Kinesiologie, kijken we samen wat er invloed heeft op  uw overgewicht. We kijken ook direct na of uw immuunsysteem goed werkt, dit is van groot belang. Aan de hand van de oorzaak, maken we samen een behandelplan en kijken we welke techniek het beste toe te passen is om op een verantwoorde en gezonde manier van uw overgewicht af te komen.

Ondergewicht betekend, dat het lichaamsgewicht te laag is en een risico is voor uw gezondheid.

Dit kan verschillende oorzaken hebben; geen eetlust, kauw- en slik problemen, voedselintolerantie of een slecht werkend maagdarmkanaal. U zult u sneller moe en lusteloos voelen. Ook kan uw weerstand achteruit gaan, omdat u voedingsstoffen, mineralen en/of vitamines niet goed opneemt in uw systeem. Hier zullen we eerst samen naar kijken, alvorens er een behandelplan gemaakt wordt.

Heeft u last van overgewicht of ondergewicht?

Kinesiologie is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, met fysieke, mentale of emotionele klachten. Er wordt geen gebruik gemaakt van apparaten, naalden en/of (chemische) medicatie. Wilt u op zoek gaan naar de oorzaken van uw overgewicht of ondergewicht? Zit u niet lekker in uw vel? Heeft u hulp nodig om een bepaalde doelstelling te bereiken? Heeft u nog vragen, of wilt u een consult inplannen? Wilt u vrijblijvend advies of informatie? Bel dan direct: 06-33835656 of vul hier uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor het beantwoorden van al uw vragen.