Stress en burn-out

Iedereen krijgt dagelijks te maken met stress, dit is normaal gesproken geen probleem, maar de negatieve gevolgen van stress kunnen onze gezondheid erg ondermijnen.

Burn-out is een proces wat heel geleidelijk verloopt en vaak begint bij een simpele vermoeidheid.

Tijdens de intake wordt er een indicatie gemaakt van de opname, verwerking en afbraak van uw mineralen en vitamines. Deze zijn van essentieel belang wanneer u veel stress ervaart, u zich vermoeid voelt of in een burn-out zit. Stress Release (letterlijk het afbouwen van stress), is een techniek die in de Kinesiologie gebruikt wordt om stress los te laten. De technieken werken op alle type problemen die door emoties gecreëerd worden. 

Heeft u last van stress of burn-out?

Kinesiologie is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, met fysieke, mentale of emotionele klachten. Er wordt geen gebruik gemaakt van apparaten, naalden en/of (chemische) medicatie. Wilt u op zoek gaan naar de oorzaken van uw stress of burn-out? Zit u niet lekker in uw vel? Heeft u hulp nodig om een bepaalde doelstelling te bereiken? Heeft u nog vragen, of wilt u een consult inplannen? Wilt u vrijblijvend advies of informatie? Bel dan direct: 06-38403931 of vul hier uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor het beantwoorden van al uw vragen.