Vermoeidheid en slaapproblemen

Heeft u zoveel last van uw vermoeidheid en / of slapeloosheid, dat het u opbreekt?

Ligt u nachten wakker? Bent u vaak moe en lusteloos? Ik ga graag samen met u op zoek naar de oorzaak hiervan, met als doel dat u weer en goede nachtrust heeft en u energieker gaat voelen.

Veel mensen die last hebben van overgevoeligheden, hebben de ziekte van Pfeiffer gehad. Het tast het immuunsysteem aan, waardoor allergieën en andere klachten kunnen ontstaan. Pfeiffer blijft altijd in uw lichaam aanwezig en zichtbaar in uw bloed, de Pfeiffer klachten kunnen soms terugkeren tijdens periodes van stress. Pfeiffer wordt ook wel een Epstein-Barr virus genoemd.

Wanneer uit de intake naar voren komt, dat u de ziekte van Pfeiffer heeft gehad kunnen we samen kijken of we de Pfeiffer kunnen balanceren in uw lichaam. Er is in de praktijk gebleken, dat er een behandeling is die ervoor kan zorgen dat de Pfeiffer los komt van uw DNA. Dit zorgt ervoor dat uw immuunsysteem niet steeds verzwakt wanneer er vermoeidheid speelt of momenten van stress. Deze behandeling zal plaatsvinden, na het balanceren van de basisstoffen (vitamines en mineralen).

Voor vragen of een consult inplannen, neem gerust hier contact met ons op.