Wilt u hulp bij uw verslaving of verslavingen?

Bij een verslaving denk je al snel aan overmatig drugs en alcohol gebruik. Er zijn veel meer vormen van verslaving waar je wellicht nog niet eens aan gedacht hebt, maar wel last van hebt. Is het zo, dat je buiten je werkuren heel vaak doorwerkt? En wil je graag je balans weer terug tussen je privéleven en je carrière? Of is er een hobby die voor jou als een verslaving, grip op je leven heeft gekregen, zoals gamen of sporten? Is er misschien sprake van een eetprobleem of stoornis, wilt u op de meest vreemde momenten eten of is er misschien een bepaald product waar u niet vanaf kan blijven? Wilt je graag stoppen met roken en heb je hier hulp bij nodig? 

Ik help je graag om te achterhalen wanneer en waarom deze verslaving ontstaan is, zodat we de oorzaak kunnen aanpakken.

Aan de hand van de oorzaak, maken we samen een behandelplan en kijken we welke techniek het beste toe te passen is om op een verantwoorde en gezonde manier aan de slag te gaan.

Heeft u last van uw verslaving?

Kinesiologie is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, met fysieke, mentale of emotionele klachten. Er wordt geen gebruik gemaakt van apparaten, naalden en/of (chemische) medicatie. Wilt u op zoek gaan naar de oorzaken van uw stress of burn-out? Zit u niet lekker in uw vel? Heeft u hulp nodig om een bepaalde doelstelling te bereiken? Heeft u nog vragen, of wilt u een consult inplannen? Wilt u vrijblijvend advies of informatie? Bel dan direct: 06-38403931 of vul hier uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor het beantwoorden van al uw vragen.